birthday gift

Ce este mai frumos decât un set fresh de unghii de ziua ta?

Această promoție îți oferă 40% discount la următoarea ta comandă de seturi press-on (custom sau design existent). Discount-ul nu se aplică altor produse din oferta magazinului online.

Oferta este valabila pentru clienții actuali. Dacă ești client nou care nu a plasat comandă, nu vei putea beneficia de această ofertă.

Aici sunt termenii și condițiile pentru eligibilitate pe care trebuie sa ii indeplinești, simultan, ca sa beneficiezi de reducere:

  • să plasezi cel puțin 1 comandă pe site în ultimele 12 luni;
  • să ai totalul comenzilor plasate pe site de cel puțin 300 lei / 60 EUR în ultimele 12 luni;
  • să nu ai retururi, rambursări sau alte dispute în utlimele 12 luni;
  • să te înscrii la newlsetter/email marketing și să ai cont cu cel putin 30 de zile înainte de data zilei de naștere introdusă;
  • să nu fi folosit mai mult de 1 adresă de email pentru a plasa comenzi pe site în ultimele 12 luni;

Iar aici am să vă spun și de ce am ales sa setez aceste reguli. În ultima lună au fost foarte multe conturi înregistrate cu o zi înainte de 'ziua de naștere' introdusă. Un număr prea mare încât sa nu devină suspicios.

jellí nu este o corporație, este o afacere mică, construită de la 0 cu multe nopți nedormite și muncă cât cuprinde. Acest regulament este o modalitate de a îmi proteja afacerea de fraudă și de asemenea ca o formă de respect pentru clienții mei actuali cu care am format o legătură strânsă.