Devino ambasador jellí!

Ești gata să-ți duci dragostea pentru unghiile din gel și press-ons de lux la următorul nivel? Devino ambasador pentru jellí și pornește într-o călătorie captivantă, plină de creativitate, autoexprimare și fă valuri cu manichiura ta peste tot unde mergi!

Programul nostru de ambasador este conceput pentru persoanele care sunt pasionate de arta unghiilor și doresc să împărtășească dragostea lor pentru produsele jellí cu persoanele dragi și comunitatea lor. În calitate de ambasador, vei avea ocazia de a reprezenta brand-ul jellí, de a colabora cu noi la proiecte dinamice și de a câștiga recompense exclusive pentru tine și comunitatea ta!

Sunt câteva lucruri pe care le am în vedere atunci când selectăm potențialii ambasadori, in marte parte fiind engagement-ul comunității tale dar și media presence. Numărul de followers nu este cel mai important, dar trebuie sa ai o comunitate cu care să poți interacționa organic, fără să pară forțat sau fals. Câteva puncte cheie ale unui candidat ideal:

 • să arăți un interes în industria de beauty, produse cosmetice, bijuterii, sau alte accesorii de lifestyle, pe care să le postezi pe contul tău de social media public
 • să ai o prezență activă în online și să postezi frecvent pe conturile tale, mai ales în ultimele 3-6 luni pe conturi publice
 • să ai maniere bune și o un mod de a vorbi frumos (nu trebuie foarte politicos, dar friendly)
 • să ai câteva noțiuni de foto/video + editare pe un telefon sau device profi, atât timp cat rezultatul final arata bine și atrage atentia publicului și comunității tale

Mă voi axa mai mult pe engagement-ul comunității tale, dar și pe calitatea conținutului postat care îți reflectă tonul și brand-ul personal.

Pentru a beneficia de avantaje monetizate, va trebui sa fii inregistrat la ONRC ca persoana juridica (SRL/PFA etc.) și să ai toate actele în regulă, altfel colaborarea nu se va putea extinde la nivelul de cod de reducere si comision.

Iată cum poți deveni Ambasador Jellí:

 1. Înscrie-te: completează formularul de mai jos pentru a trimite cererea de aplicare. Spune-ne de ce ești interesat să te alături și cum plănuiești să promovezi produsele jellí.
 2. Treci la pasul următor: Vom analiza răspunsurile tale și dacă viziunea ta se aseamană cu a noastră, vei primi un e-mail care confirmă oficial statusul de ambasador!
 3. Primește-ți kit-ul de ambasador: Odată aprobat, vei primi un kit special pentru ambasadori plin cu produse jellí, inclusiv seturile noastre press-on de lux și elementele esențiale pentru îngrijirea unghiilor.
 4. Conținut: începeți să creați look-uri superbe de nail art folosind produse jellí și distribuiți-le pe platformele de socializare. Dă-ne tag la @nailsbyjelli și folosește hashtag-ul #jelliambassador pentru a-ți arăta creativitatea.
 5. Dă sfoară-n țară: distribuie codul tău unic de reducere urmăritorilor, prietenilor și familiei tale. Când plasează o comandă folosind codul tău, ei vor primi o reducere și vei câștiga un comision din valoarea comenzilor lor.
 6. Engagement în comunitate: conectează-te cu alți ambasadori și pasionați de produsele jellí prin intermediul comunității noastre. Împărtășiți sfaturi, trucuri, și sprijiniți-vă reciproc în călătoria voastră de nail art.
 7. Obține rewards: pe măsură ce atingi anumite praguri pentru codurile unice în vânzări, vei primi recompense interesante, inclusiv produse gratuite, reduceri exclusive și chiar posibilitatea de a colabora la proiecte speciale cu jellí.

Devenind un ambasador, nu numai că vei putea să-ți arăți abilitățile de nail art și să primești beneficii uimitoare, dar vei face și parte dintr-o comunitate care susține creativitatea și autoexprimarea.

Sunteți gata să vă alăturați programului jellí ambassador? Completați formularul de mai jos și haideți să pornim împreună în acest capitol nou!

Dacă aveți întrebări despre eligibilitate, trimiteți-ne un e-mail sau DM și vă vom contacta cât mai curând posibil.

În cazul în care îndeplinești condițiile, te voi contacta pentru mai multe detalii. Vă rog să aveți în vedere că nu toate cererile de ambasador vor trece la următorul pas, și ne rezervăm dreptul de a ne alege comunitatea după criteriile proprii.