Plata comenzilor

METODE DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. jellí va emite catre client o factura pentru produsele ce urmeaza a fi livrate, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Platile se fac numai in moneda nationala, sau la cursul valutar BNR pentru tarile Europene EEA + EFTA– leu/lei si euro si prin plata online cu cardul bancar.

  • Plata online cu cardul bancar – se face prin Stripe. Stripe este un procesator de plati online, iar aceasta metoda de plata este destinata tuturor posesorilor de carduri emise sub sigla Visa, Mastercard sau Maestro din orice moneda.
    Pentru efectuarea platii veti introduce numarul cardului dumneavoastra, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura dumneavoastra). Sunt acceptate si carduri emise in alte valute. Plata va avea loc in RON, in urma conversiei valutare la cursul Visa/Mastercard si cursul valutar al bancii emitente. In momentul a anularii unei comenzi achitate online cu cardul bancar, se trimite automat e-mail de anulare plata catre procesatorul platii, iar banii vor fi restituiti in contul dumneavoastra. De regula, acest proces dureaza aproximativ 14 zile calendaristice. Insa poate dura pana la 45 de zile conform conditiilor bancii emitente a cardului. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii. jellí nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
  • Transfer bancar: Plata prin transfer bancar se face doar in baza unei comenzi plasate pe site, urmand a fi achitata suma folosind datele de cont bancar furnizate pe site-ul jellí la finalizarea comenzii. In momentul in care suma este inregistrata in contul nostru bancar, comanda este pregatita si comanda este facuta la curier pentru ridicarea acesteia. Precizam ca aceasta metoda de plata poate intarzia procesarea comenzii cu pana la 5 zile lucratoare, in timpul aprobarii tranzactiei de catre banca.

Pentru plata „online cu Cardul Bancar”, prin “Transfer bancar”, expedierea comenzii se face doar dupa confirmarea platii.

Klarna

Disponibil exclusiv pentru comenzile plasate pe teritoriul Romaniei.

Cum cumperi cu Klarna?

1. Adauga articole in cos.
2. Selecteaza Klarna la finalizarea comenzii si imparte plata in timp.
3. Gestioneaza-ti comanda si platile in aplicatia Klarna.

Cel mai bun mod de a cumpara.
Examineaza cele mai recente achizitii si plateste orice sold ramas conectandu-te la contul Klarna pe pagina https://www.klarna.com/ro/serviciul-clienti/ Poti discuta si pe chat cu Serviciul clienti Klarna in aplicatia Klarna.

Siguranta

Klarna foloseste cele mai noi masuri de securitate pentru a-ti proteja informatiile si a preveni achizitiile neautorizate.

Intrebari frecvente

Ne poti contacta la https://www.klarna.com/ro/serviciul-clienti/ sau descarca aplicatia Klarna pentru a discuta cu noi pe chat.

Cum platesc in 3 rate fara dobanda?

Klarna este o metoda de plata online, care iti permite sa faci cumparaturi acum si sa platesti mai tarziu - in 30 de zile sau in 3 rate fara dobanda.
Selecteaza plata in 3 rate fara dobanda pentru a imparti costul achizitiei in 3 rate. Acestea sunt debitate la fiecare 30 de zile incepand din momentul confirmarii comenzii (de obicei, data de expediere). Trebuie doar sa adaugi datele cardului de debit sau de credit pe care doresti sa-l folosesti pentru platile automate. Te vom anunta cand plata este scadenta; tu poti sa te relaxezi si sa te bucuri de achizitia ta. Consulta termenii si conditiile produsului.

Se percep taxe pentru plata in 3 rate fara dobanda?

Nu se percep taxe si comisioane. Pentru mai multe informatii, te rugam sa consulti termenii si conditiile produsului.

Va efectua Klarna o verificare a solvabilitatii pentru plata in rate fara dobanda?
Cand alegi plata in rate fara dobanda, Klarna poate cere un raport de solvabilitate de la un tert. Pentru mai multe informatii, te rugam sa consulti termenii si conditiile produsului.
https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/ro_ro/paylaterin3 .

Despre Klarna

Klarna a fost fondata in Stockholm, Suedia si este una dintre companiile cu cea mai rapida dezvoltare din Europa, precum si unul dintre principalii furnizori de plati alternative. Viziunea Klarna este de a face toate platile „smoooth” prin crearea de valoare adaugata pentru cumparatori si retaileri, cu optiuni de plata unice si o experienta superioara pentru clienti.
Compania Klarna are 5.000 de angajati in 45 de tari si este deschizatoare de drumuri in domeniul platilor alternative, oferind solutii de plata smoooth pentru 147 de milioane de clienti si 400.000 de parteneri.
https://www.klarna.com/international/about-us/